Vår och blommor!

Njaa. Inte om man tittar ut genom fönstret kanske... men i i söndags var jag på trädgårdsmässa och där var det blommor kan jag lova!


Mamma sitter och spanar in blommorna.



Dax att börja snickra brorsan, en sån där vill syrran ha! ;)

I övrigt så trallar allt på som vanligt. Imorn blir det dock länsträff med en massa livsare i Tällberg. Blir kvar till onsdag. Det ska bli skoj. Framför allt med tanke på att Veronica kommer att vara där! :)

Idag bokade jag nästa tur till skåne. Uuunderbart! Moln på himlen finns dock, vill titta på en häst där men någon annan verkar vara intresserad av den just nu... suck. Vi får väl se hur det går. Jag ska i alla fall ner och det ska bli skitkul!

Annars är det bara finanskris och ekonomi och pengabrist och alla hemskheter som surrar, får väl se vad som händer med jobb och allt. jag tycker de får ta och ge sig med den här kraschen nu, kan nån bara fixa detta nu!!?!? Less på detta, det enda de pratar om på alla nyheter och blääää! Orkar inte höra mer! Kan någon prata om sol och vår och blåsippor och sånt istället? Ne-ej, inte ens naturen verkar vara på bra humör, händer inget på vårfronten heller.

En sak är bra i alla fall. Det är ljust ute! :) Och nu ska jag snart iväg till Elton, men sitter här och ugglar för ääntligen är det ingen brådska för att hinna få lite ljus när man rider. Så skönt! Nu är det bara resten som saknas som sagt...

Dax att sätta fart! Måste ju packa väskan sen också!

Så var det helg igen

Veckan gick fort. Igen.

Helgen svischade förbi med melodifestival och en sväng till Heart break med stallgänget. Ja, det faktiskt rätt kul. men dansa i flera timmar är inte min grej som ni vet. Emelie lyckades dock med det otroliga att göra lockar i mitt hår som höll ända till jag kom hem vid 3 på natten. Bra kämpat! Bandy blev det också. Det var så himla kul att vara på match igen!! Men nu pratar vi inte mer om det för vi vet ju hur det slutade.


Inte den snyggaste bilden men äh va fan, är fortfarande impas av att lockarna höll!! :)

Måndag och tisdag försvann, minns dem inte ens. Onsdag hoppträning och kom hem alldeles för sent. Gick ÄNTLIGEN lite bättre med Dogge. Torsdag dressyrträning med Elton. Den överlevde vi också. Gick bra på slutet men man är lite ovan att trängas bland långsamma lektionshästar när man har en stor Elton. :) Ikväll sitter jag och väntar på att Alex ska komma någon gång. Japp, jag får besök över helgen. :)

En fantastisk sak denna vecka har i alla fall varit SOLEN! Ja, det har varit en massa massa sol! UNDERBART! Hoppas det håller i sig i helgen! Ser fram emot långa promenader i solsken med Egon nu när jag är hästledig i helgen!

Alex kom för övrigt hem och såg förskräcklig ut!! Jag satte gasen i botten och lyckades få en klipptid inom en halvtimme! Pust, tack och lov. Men det gulblonderade färgen är ännu kvar....

Kanske man ska göra som Egon nu?

En plutt till granne





Japp. En liten plutt har vi fått till granne. En rolig liten kompis tycker Egon. :) Bara den växer på sig lite så Egon inte gör mos av den. Men det är en liten tuffing. Otroligt söt!

Inte mycket händer

Nepp, inte mycket händer om dagarna. De rullar på i en himla fart. Snart är det vår! Men det kan man ju inte tro när snön trillar ner utanför fönstret. Det som händer är det vanliga, jobb, Egon, Ester, hästar. Längtar halvt ihjäl mig efter en egen häst just nu. Vi får väl se hur det går.

Vad gör Ester då? Sover och attackerar om vartannat kan man vä säga, och skriker efter mat så klart. Tjockiskatter har en viss kärlek till mat. :)

Monsterkatten laddar för attack!

Egon då?

Egon har blivit snaggad igen. Går numera under namnet Rått-weiler, eller Råttis.


För tillfället gör han det som han gör alla lördagar, soooover, troligen till lunch. Inte som morgonpigga matte som käkade frukost vid halv 7 inte...

Hästarna?

Dogge går det inte så prima med just nu. Tur att det är långt till nästa tävling... är inte så taggad för tillfället! Men söt är han ju ändå, lilla ponnyn.


Elton har skött sig rätt bra på sista tiden. Han samlar mest is i skägget när vi är ute. :) Brr. Men nu börjar plusgraderna komma så då kanske han slipper det.

Jag själv, jag ska väl ta och tvätta nu. Städa och dona borde man väl också göra. Ikväll blir det schlager och eventuellt Gävle, imorn blir det bandy! Då ska SAIK vinna, så var det med det. Ska introducera en stackare som aldrig varit på bandy i den härliga bandyvärlden! ;) Synd att säsongen är över snart bara... Men det finns ju nått bra med det också... VÅREN ÄR PÅ GÅNG! Ja, som sagt, det snöar ute men.... Snart kommer årets höjdpunkt. De som känner mig borde veta vid det här laget vad det är!



Har ni gissat än?



Gissade ni rätt?



:)



SÅ KLART!

RSS 2.0