Kan man längta mer?



Jag vet inte. Tror inte det. Känns för bra för att vara sant just nu. Räknar ner dagarna....


Tävling med Dogge lördag-söndag, dax att koncentrera sig på det istället nu, hur nu det ska gå till!? :)

Eurovison... fiasko igen!

Man är ju kär igen alltså. Sorry Malena, jag gillar dig och låten, men framträdandet i Ryssland var dåligt. Vet inte om det var den ryska tekniken eller nerver eller vad det kan vara, men första halvan av låten lät förskräcklig. Och var försvann hon i ljuset?! Tråkigt men sant. Nästa år, då måste vi skicka en söt, charmig liten pojk med musikalisk talang utöver det vanliga. Japp, det är den jag är kär i! :) I år kan jag utan att tveka säga RÄTT LÅT VANN! Hejja Norge!

Dax att pinka Egon om han vill vakna. Sen Elton, clear round hoppning och agility. Hela dagen planerad!

Snart är det sommar!

Just i dag kanske det inte känns så men snart så. Helgen har varit sviiinkall och jag och Egon har placerat oss på läktaren vid Högbospelen i timtal. Det har varit en rolig helg med många fina hästar. Egon var dock lite närgången med Göte och fick en framhov i häcken. Nu är han hel och ren och har förhoppningsvis äntligen lärt sig att passa sig för hästar. Men vi får väl se hur länge den läxan håller....

Ikväll har vi varit på vår första träff på agilitykursen. Jättekul. Händer inte så mycket än men snart så börjar man nog få lära sig lite grejer. Egon och jag tittade dock skeptiskt på varandra när vi skulle lära oss att stampa på ett plastlock... Detta skulle få Brandebo att svimma efter chocken när han nyss insåg att agilityfolk går banan. :)

 Annars rullar allt på som vanligt. Dogge sköter sig och Elton sköter sig för det mesta.


Dogge.

Inte har jag hunnit skriva nått om min härliga skåneresa heller. Men men.


Egon och Tilda i Skåne.

Nu är det dax för mig och Egon att vila efter en lååång helg.

RSS 2.0