Slösa inte tid

Om min blogg är ointressant för någon att läsa behöver det inte sägas i gästboken. Då behöver man helt enkelt inte läsa bloggen. Det är väl klart som tusan att det inte är intressant att läsa vad okända människor har för sig om dagarna, själv läser jag bara mina vänners bloggar. Det betyder dock inte att man måste slösa sin dyrbara tid på att skriva att bloggen är ointressant i min gästbok. Gör man det har den uppenbarligen fått någon att fastna i alla fall, eller hur?

God Jul till alla vänner!


Egonfunderingar dagen lång

Kastrera eller kastrera inte, det är frågan det. Har suttit och läst om för- och nackdelar. Vad ska hända (eller inte hända) med lille Egin tro? Kan inte bestämma mig. Det är läskigt med kirurgiska ingrepp. Men det verkar finnas många fördelar. Egon och hans underbett ska knappas föras vidare till några valpar, det är ju en sak som är säker i alla fall. Funderar på framtiden, om man vill ha en till hund i familjen om några år kanske, ifall Egon kommer äta upp den (eller försöka para sig om det är en tik...) och ifall han kommer lugna sig med sitt galna beteende när vi träffar hundar. Han blir så till sig. Men hur ska man veta? Han kanske skulle bli bättre av att umgås med massa andra hundar också, vem vet? Men para sig med tikar vill han nog hur många hundar han än träffar iofs. :) Kanske t.o.m. är skönt för honom att slippa bli dökär i löpande tikar? har funderat länge nu. Tänk om man hade ett bra svar då...

Annars ägnar vi väl dagarna åt att promenera i skogen och leta hundkompisar. Promenaderna går ju bra, men att hitta kompisar är svårare. Det är ju trevligt attgå i skogen i alla fall. :)

Dagarna har blivit väldigt långa sen praktiken tog slut. Vet inte riktigt vad jag ska göra av all tid. Ingen annan är ju ledig ju. Men snart så blir det väl julledighet och så för folk. Och sen så är det ju julafton snart. Stress stress. Men jag har nog alal julklappar klara tror jag? Hoppas jag.... Inte till Ester kanske, men hon vill bara ha extra god mat. :)

Näe. Nu ska jag åka till farmor och förmedla fred. Egon har varit där lite när jag har varit på praktik, och han beter sig som en terrorist. Måste kolla vad det är han gör hos stackars farmor.

God Jul på er!

Hundkompis sökes!!

Min hund Egon på 7 månader behöver verkligen en kompis eller fler att leka och träna med. Någon hund som är sugen?? Allt i närheten av Sandviken går bra.

Hemskt bra på att uppdatera...

Nja, kanske inte.

Praktiken bara rusar iväg, två dagar kvar nu, känns nästan som jag har räknat fel, det kan inte gå så här fort! Jag har i alla fall haft det jättebra i de här fem veckorna, jag är nöjd. :) Imorn blir väl sista "riktiga" dagen antar jag, för sen ska det fyllas i papper till skolan och sånt trist.

Egon-plegon tillbringar sina dagar hos farmor och leker odåga... Kan inte förstå varför han ska vara så monster just där! Hos veterinärern förra veckan uppförde han sig exemplariskt i alla fall, och det blev ingen tand-urdragning. Tur för honom. :) Veterinären tyckte de var välskötta och sa att jag skulle fortsätta borsta varje dag så kanske (förhoppningsvis) det inte skulle bli några problem i framtiden heller. Hoppas. Skönt att man har varit dit i alla fall, har varit en del oro.

Ester sover och slåss med grannkatten genom fönsterrutan hela dagarna. Att ge sig ut och slåss på riktigt törs hon inte. Gissa om jag håller på hoppa ur skinnet när jag sitter och kökar frukost halv 7 på morgonen och det är kolsvart ute, och så flyger en katt på fönstret utifrån och Ester vrålar och slår tillbaka! :) Knäppa djur.

Annars så har vi ju vår nygamla medlem i familjen, Zipper, hemma nu också. Han har just installerat sig i den största och dyraste buren de hade på hela djuraffären... Pappa tittar konstigt på mig, Zipper är trosts allt snart 8 år... men men, man ska väl ha det bra i pensionstider eller?

Vad händer annars? Julklappsshopping och hästar. Det är väl allt. Rider Pommac en del och det är skoj. Blir en del klappande på Evelina nu när hon har kommit hem efter alla år också. :) Annars händer det inte mycket, man hinner inte så mycket annat när man har praktik.

Att lägga in bilder funkar visst inte alls idag så... det kommer senare.

RSS 2.0