Dagens ungdom... eller barn

Ja. På tåget ner till Linköping satt en mamma med en dotter i 10årsåldern på andra sidan gången. Heeela vägen tjatade hon. För det första ville hon ju sminka sig. Det var orättvist att
mamma fick men inte hon. Mamma måste köpa smink och en spegel åt henne så hon kunde
börja sminka sig när hon skulle till skolan. Sen så hade hon ju sett en film i skolan. Bruce den
allsmäktige eller vad den heter. Så då hade hon ju upptäkt det där med stora bröst och silikon
också. Vilken match det blev för den morsan på tåget. :) När vi var 10 år kunde vi väl inte ens stava till läppstift och silikon lät väl som nått ur en rymdfilm eller nått....

Nu så är jag framme i Linköping i alla fall. Men sanrt åker jag till Flyinge!! Rapport och bilder kommer nästa vecka när jag kommer tillbaka.

Ha det bra. Och förresten. Björn Gustavsson är bäst. Haha! :D Det blir fight mellan mig och Y.....

Min lille Egon

Nu är det gjort. Min lille Egon är kullös. Han är ledsen. Väldigt ledsen. Men egentligen mest för struten runt huvet tror jag. Han gillar det inte. Usch! Läskig. Det stramar nog lite också där bak. Han går lite mystiskt. Han uppför sig mystiskt också, jag hoppas verkligen att han blir sig själv snart igen, han är väldigt stirrig just nu. :( Känner mig som världens näst sämsta matte idag bara. Det har blivit lite bättre. Igår var jag den sämsta av alla! Men jag får hålla fast vid tron på att det här är bäst i längden, det är jobbigt när det är nygjort bara. Mitt lilla hjärta, vad har matte gjort med dig? Han ska få allt han vill i tröst, måste åka och köpa ett nytt bubbelgumtuggben!

image75
Egon med tuggummiben! Inte så bra bild, tagen med mobilen.

image76
Längtar tills det är sån här fart igen!

image77
Men vi får väl ta det lugnt och plocka lite barr under tiden... eller nått :)





Egon på vift i skogen

Idag var det soligt och skogen nästa!

image66
Börjar någon bli lite hårig tro..?

image67
Nej men, titta matte! Blomma!

image69
Yiieeehaaa!! Kolla matte, I´m the King of the World!!

image70
Eller nått...

image71
Titta på mig vad fint jag sitter.

image73
Äh! Man kan ju inte sitta still i skogen hela dan!

image74
Nä fy matte nu är jag helt slut, bär hem mig....


I Linköping

Här händer det inte mycket. Har varit i Linköping i drygt en vecka nu. Lite långtråkigt har jag. Försöker skriva lite på exjobb och så men jag vet inte riktigt jag vad jag ska skriva :) Har varit en sväng till Norrköping med Egon för att hälsa på Nowa och Ylva i alla fall, vi hade jätteroligt! Egon är fortfarande trött efter allt lekande verkar det som, igår blev det bara korta promenader, benen var nog lite slut efter allt springande!

image62
Full rulle! Här går det inte att fånga skarpa bilder inte! :)

image63
Lite stilla i några sekunder.

image64
Titta vad mycket mossa matte!

Annars då? Jaa... lagar lite mat, går lite på stan, promenixar med Egon... Läser. Ja jag har väl inte så mycket att göra.

Hemma var det full rulle i alla fall. Hästar hästar hästar. Roligt! Längtar efter en egen nu om man säger så. Ska åka ner till Fiffi och titta på henens prins när han hoppar om några veckor i alla fall. Och på hennes nya prins också förhoppningsvis. :) Det blir spännande. Där nere finns det fina hästar, var så säker. Så kul att vara i Flyinge.

Om en vecka eller så bär det av hemåt. Egons dom är färdigskriven. Det blir kastrering den 19de. Stackarn ska bli stympad... Men så blir det. Nu har jag äntligen bestämt hur jag vill ha det. Tror inte att han blir så ledsen, han fattar nog inte så mycket. Han har ju fått ett tuggben av husse som tröst....

image65
Den minsta de hade va..?

Nej jag har ju inget att säga. Gud så tråkigt. hur kan det hända så lite?

Ha det så bra ni i alla fall.

RSS 2.0