Hjälp till hitta stulen hund

Sprid detta vidare, kanske kan denna onda saga få ett lyckligt slut, tack vare att nå´n känner igen hundstackarn nånstans? 
 

Enya 2½ år en glad o livlig wachteltik med mörkbrun päls och ljusa ögon
Hej,
Torsdagen den 15/11 blev min farbror Ulf Sörensson och hans sambo Ewa Peterson, på Framnäs gård utanför Landskrona, bestulna på sin 2,5 år gamla wachteltik Enya. Tjuvarna tog Enya ur hundgården när Ulf och Ewa var borta ett par timmar. Någon har observerat en norskregistrerad bil som kört upp på gården vid tidpunkten för stölden.
Registreringsnumret var N 277 MZN

och tillhör enligt polisen de 'irländska asfaltläggare' som årligen åker omkring och lurar folk.

Vore jättetacksam om Du kunde vidarebefordra detta mail till dina vänner och bekanta.

Ulf och Ewa är helt förkrossade över det inträffade och alla eventuella tips är varmt välkomna.
Enya är tatuerad i ena örat med 537456
Ser ni något som kan vara värdefull INFORMATION   kontakta oss på mobil 070-601 12 77

Praktik

Ja då var första veckans praktik slut då. Och jag är helt slut. Jag har inte återhämtat mig än, och snart är det måndag ock dax för ännu en vecka. Pust. Mitt huvud hänger inte med.
Har varit ut på en massa grejer och kikat, vissa saker visste man inte ens att de fanns alltså. Har fått i uppdrag att skriva lite också för att öva, men jag har fastnat lite på mitt beslut alltså. :) Får kämpa vidare med det imorn. Det är ju svårt ju! Den här veckan har det varit livsmedel, miljöfarlig verksamhet och djurskydd på mitt schema. Allting har varit jättebra. Speciellt djurskydd så klart, ni känner väl mig. :) Men det var inte bara roligt, så är det ju.

I helgen har jag inte hunnit vila upp mig som planerat, det har varit något hela tiden och samma är det idag. Ska väl hämta hem en långöra idag. Får se vad Egon och Ester tycker om det. Igår tittade jag lite på fotboll, men det var ju skittråkigt och jag var så trött så jag dumpade fotbollen. Hade trevligt innan i alla fall med lite mat och så.

Nej jag måste väl sätta fart på den här dagen med då kanske. Alldeles för mycket att göra... Suck.

Ha en bra vecka.

Egonbilder från Linköping

 Full rulle!

 Testar springa i första snön.

 Testar sitta i första snön. :)

 Spanar ut över en åker.

 Kan sitta riktigt fint nu!

 Vink vink för den här gången!



Linköping

Ja då är jag och Egon-plegon i Linköping då. Vi har varit här sen tisdag eftermiddag nu. Resan gick bra. Egon uppförde sig på tåget. Han håll pinket inne ända tills vi klev ut på perrongen i Linköping, sen gick det inte mer. :) Jag är nöjd så länge det inte kommer på tåget... På söndag eftermiddag bär det av till Sandviken igen, på världens dyrast tågresa, grrr... över 500 för att komma hem! Men jag måste ju, praktiken börjar på måndag!

Jag och Egon har väl mest varit ute och traskat på stigarna här. Husse är i skolan hela dagarna. Sen har väl jag varit ner på stan en sväng och hittat ingenting också. Tänkte väl att jag skulle börja leta julklappar, men jag vet ju inte vad nån önskar sig. Ni kan väl skriva det som en kommentar på det här inlägget va? :) Annars har vi inte gjort så mycket. Tittat lite på en dålig film som jag och Alex somnade till båda två bara. Och tagit det lugnt. Måste nog hitta på nått nu i helgen innan jag och Plegon åker hem igen.

Inte blev det nån Lady i vinter heller. Fick inte stallplats, det känns ju trist. Får hitta på nått annat att göra istället då... Uppfostra Egon kanske, han uppför sig som ett skrälle när Alex är i närheten.

Jaha, praktik på måndag då. Längtar! Ska bli kul.

Nä dax att fixa lunch eller nått kanske.

28.1 år?


Enligt Sveriges Vuxenpoängsstyrelse borde min egentliga ålder vara 28.1.
:)
Aj då.

Vad har du för ålder?

http://www.vuxenpoang.com/

Sandviken

Då var man i Sandviken igen då. Men om ett par timmar åker jag till Linköping. Ett jäkla farande som vanligt. Resan hem gick bra men seegt, jobbigt med släp efter bilen. Vi kom hem i alla fall.

I helgen har jag varit i stallet en del, bl.a. letat boxplats till Lady utan större framgång ännu. Får se vad de säger imorn, jag skulle ringa då. Annars har jag hälsat på folk kors och tvärs. Farmor, mormor, morfar bl.a. Handlat nytt halsband och koppel till Egon har jag också gjort, och varit ute i skogen och busat så klart. 

Nu så åker jag och Egon till Linköping några dagar som sagt. Får se vad vi ska hitta på där. På lördag kommer Lady om vi har tur, beror på boxplatsen, annars stannar jag väl kanske i Linköping en dag extra. Efter det kommer måndag... Praktik! Både nervös och längtar. Ska bli jättekul, men nervöst i början. Jag längtar i alla fall. :) Äntligen nått annat än sitta i skolan! Nu kanske man kan ta och lära sig nått.

Dax att packa väskan kanske.

Uppenbarligen vill min dator inte lägga in bilder här.... Synd, jag tänkte lägga in på Egon som leker i snö för första gången. :(

RSS 2.0