Äntligen frisk

Så har man lyckats vara sjuk och hemma från jobbet i två veckor då. Influensa är för härligt...... Är fortfarande trött men det blir bättre och bättre. Har börjat rida lite igen och har jobbat denna vecka. Äntligen!

I helgen blir det ingen lugn och ro. Hästar hästar hästar. Har ridit Elton idag och så ska jag vidare och fixa Dogge för vi ska åka på tävling imorn. Får väl se hur det går då... Länge sedan man åkte någonstans.

Egon och Ester verkar ha bestämt sig för att ägna helgen åt att sova. Ingen av dem har kravlat sig upp än. En ligger och värmer sig ovanpå elementet och en ligger ihopkurad i sängen och sover som en stock. Vilda djur man har... Egons dagis har flyttat till nya lokaler så han har väl haft fullt upp med att kolla in alla nyheter så nu är han slut. De hade varit ute och lekt i skogen i 2 timmar igår också så det gör väl sitt. :)

Annars händer nog ingenting alls. Det händer inte så mycket när man ligger på soffan dag ut och dag in och tittar på alla fruktansvärt bra serier på tv om och om igen. Gud så skönt att vara tillbaka på jobbet igne säger jag bara!

För övrigt har jag konstaterat att vården är en fin grej. Åkte till hälsocentralen för att boka en tid, fick ett telefonnummer så att jag fick ringa in till dom i receptionen. Kändes inte alls löjligt med tanke på att jag stod utanför receptionen och nyss hade fått ett nummer av.. RECEPTIONEN! "Min" doktor var sjuk så jag fick ingen tid. Jag fick boka tid dagen efter. Men det kunde man inte boka i förväg minsann så jag fick ringa igen nästa dag och hoppas på att få en tid. Hon i andra änden av telefonen ursäktade sig lite och förstod att det verkade märkligt det här... de orden har hon nog använt några gånger.

Dax att sätta fart igen då. Lite lunch vore väl på sin plats!


RSS 2.0