Trist gråväder

Så har Alex lämnat bygget och åkt till Linköping igen då. Eller som Birgitta uttryckte det igår, "Linnéa har lämnat Alex nu så nu är hon i stallet där hon ska vara..." :) Lät lite som jag hade dumpat honom tycker jag. Men nej, inte det inte. Har i alla fall redan tröttnat på att vara ensam. Vad ska man göra om dagarna? Suck. Traska runt i slask och lera i skogen med Egon, det är det enda jag kommer på. Och så stallet då. Men Pommacs ägare har kommit hem från sin resa så det blir mest borsta på Classic och babbla med Birgitta. Jaja. Tur man har en kompis i alla fall. :) Ska nog försöka åka till Veronica nån dag nästa vecka så jag kommer ihåg att jag har nån kompis.

På Egonrundan på förmiddan mötte jag en bra gubbe. Han stannade och satte sin hund när vi närmade oss, så vi fick gå förbi i lugn och ro och stanna tusen gånger och greja så Egon gick bra förbi. Annars hinner man aldrig träna på att få honom att gå sansat förbi hundar, för de liksom bara svischar förbi så han blir uppspelt... :) Hehe. Det gick bra i alla fall. Nu gick han där han skulle efter några stopp och påminnesler, och inte ett enda morr eller skäll! Han är ju lite stöddig annars... Kastreringen ligger för övrigt på is ett tag nu ändå, såg att det funkade bra att leka med Elliot som är hanhund, så jag hoppas på att han ska lära sig ändå att inte vara så bråkig. Men han är inte lovad något, det är bäst att uppföra sig, matte funderar och forskar vidare i ämnet.

Snart är det dax att åka till Umeå ett par dagar också. Åker på dagen den 20de och kommer hem på kvällen den 22a. Så länge har jag aldrig varit från voffie. Får se vem som blir ledsnast. Han börjar växa på sig lite och sitter inte vid dörren och gråter när jag eller Alex går ut nu, så han kanske inte bryr sig ett skvatt, han får ju vara hos pappa och dom.

Nej jag vet inte jag, finns inte så mycket mer att säga. Vill bara komma igång med exjobbet nu så det känns som man kommer nån vart. Men jag veti nte om min idé är bra, de svarar ju inte från skolan... får väl höra det när jag åker dit. Hoppas de inte sågar den, jag har funderat länge och har inte en uppsjö av idéer direkt... :)

Ha det bra i slasket


 Ester har inte växt ifrån lekfullheten riktigt än i alla fall...

 Egon över på att skämmas

 Och slickar sig om nosen när han tänker på belöningen :)

Jul och nyår har passerat

Massa massa julgodis har trillat ner i magen. Det är alltid trevlig med chokladtider. :)

Julafton var stressig som vanligt, man ska hinna med många ställen. Men den var väl bra i alla fall och jag fick några julklappar. Lite snäll kanske jag har varit.

Nyårsafton passerade lättare än väntat. Egon sa inte mycket alls om fyrverkerierna. Skönt. Han fick ju en lekkompis under kvällen också så han var rätt nöjd.

Idag kom det lite snö också. Aningen blaskig men det är vitt på backen. Ester vägrade så klart gå utanför dörren och Egon är ytterst tveksam till det blöta.

Annars så har jag väl mest varit i stallet som vanligt. Alex har varit med och ridit på Pommac en del också, och ramlat av de flesta av gångerna... hehe. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på under den närmsta framtiden. Pommacs ägare kommer hem snart så då lär jag hitta på nått annat att göra. Fundera på exjobb kan ju vara en idé... har några idéer i huvet men vet inte om de är så bra.

Nu följer lite bilder istället, var för länge sen jag skrev så jag kommer inte ihåg vad jag har gjort. :)

  Egon gör som Jesus, dvs. går på vattnet :)

 Alex och Pommac.

 Egon mycket nöjd med sin julklapp.

 Snälla lek med mig... :)

 Ester har så klart ägnat all tid åt att sova.

RSS 2.0