Inte mycket händer

Nepp, inte mycket händer om dagarna. De rullar på i en himla fart. Snart är det vår! Men det kan man ju inte tro när snön trillar ner utanför fönstret. Det som händer är det vanliga, jobb, Egon, Ester, hästar. Längtar halvt ihjäl mig efter en egen häst just nu. Vi får väl se hur det går.

Vad gör Ester då? Sover och attackerar om vartannat kan man vä säga, och skriker efter mat så klart. Tjockiskatter har en viss kärlek till mat. :)

Monsterkatten laddar för attack!

Egon då?

Egon har blivit snaggad igen. Går numera under namnet Rått-weiler, eller Råttis.


För tillfället gör han det som han gör alla lördagar, soooover, troligen till lunch. Inte som morgonpigga matte som käkade frukost vid halv 7 inte...

Hästarna?

Dogge går det inte så prima med just nu. Tur att det är långt till nästa tävling... är inte så taggad för tillfället! Men söt är han ju ändå, lilla ponnyn.


Elton har skött sig rätt bra på sista tiden. Han samlar mest is i skägget när vi är ute. :) Brr. Men nu börjar plusgraderna komma så då kanske han slipper det.

Jag själv, jag ska väl ta och tvätta nu. Städa och dona borde man väl också göra. Ikväll blir det schlager och eventuellt Gävle, imorn blir det bandy! Då ska SAIK vinna, så var det med det. Ska introducera en stackare som aldrig varit på bandy i den härliga bandyvärlden! ;) Synd att säsongen är över snart bara... Men det finns ju nått bra med det också... VÅREN ÄR PÅ GÅNG! Ja, som sagt, det snöar ute men.... Snart kommer årets höjdpunkt. De som känner mig borde veta vid det här laget vad det är!



Har ni gissat än?



Gissade ni rätt?



:)



SÅ KLART!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0