Top 10 of Ester

Tänker tillbaka på vilka hyss Ester utsatt mig för genom åren. Och jag kommer fram till att... vad lugn hon har blivit! Skulle tro att de flesta av hyssen jag kommer på utspelade sig under hennes första år.


TOP 10 OF ESTER

10. Springa ver tangentbordet så matte skriver underliga saker till vänner på msn... Hur många har inte skrivt "Va?" till mig på msn under Esters glansdagar? Var inte det tillräckligt störande så satte hon sig och jagade pilen på skärmen istället.

9. Sno min BH i garderoben. Vet inte vad hon såg i dem, men kul var de i alla fall.


8. Flytta!  Ja, inte från mig, men flytta inom lägenheten. När hon tröttnade på en plats tog hon sitt pick och pack och flyttade till ett nytt ställe.


7. Sno mössor, halsdukar, vantar mm på hatthyllan.


6. Hänga i fönstret på dörren för att titta ut. Är man liten och inte når upp, men ändå nyfiken på vad som låter utanför, ja då får man hitta på nya lösningar...


5. Ramla ner i toaletten. X antal gånger. Både före och efter spolning............

4. Klättra på väggarna. Här ett exempel på det... Ester försvinner bakom gardinen.


3. Rivmärke över pannan. Vem vill vakna med det? Ja man fick ju vara försiktig med att röra ögonfransar och sånt när man sov. En rörelse kunde bli till attack! Så en morgon vaknade jag med rivmärke tvärs över pannan. Finfint!

2. Vakna på morgonen och undra om man verkligen vaknat eller om man drömmer... för hur kan jag vara nedgrävd hela garderobens strumpor?? Ester har ägnat natten åt att hämta strumporna i garderoben och lagt dem på mig i sängen...

1. Spola i toaletten, i tid och otid, dag som natt. (Tur man har flyttat till en lägenhet med spolgrej som dras uppåt nu!!)


Ja man kan nog komma på många fler saker om den där Ester. Men det där är sådana saker som man aldrig glömmer. :) Nu för tiden ligger hon mest och slöar och äter mat... Men vem vet vad som rör sig där inne mellan öronen? Kanske planerar hon den värsta kuppen av alla.......


Kommentarer
Postat av: Veronica

Hon är ju för söt Ester...=)

2009-11-23 @ 10:09:16
Postat av: jenco

hahaha, kul att du hunnit fånga henne på bild, när hon klättrar på dörrar o väggar=)

2009-11-23 @ 11:04:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0