Veckan som gått

Veckan som gått har innehållit skola med bl.a. studiebesök på en fiskanläggning eller vad man ska kalla det. Ett sånt ställe där fisken filéas och sånt. Intressant och sen luktade man fisk hela dagen.

Har även hunnit med en hel del med hästar och Egon som vanligt. Alltid lika roligt.

image115
Egon fick följa med och springa i skogen i 1.5 timme efter Lady i tisdags. Kul kul sa han. Lady funderade mest vad det var för yrväder som sprang runt henne hela tiden.


image116
I onsdags blev det första cykelturen för Egon. Den gick till Djurmagazinet och sen en sväng för att leka med kompisen Cream.


image117
I Creams trädgård fanns för övrigt BLÅSIPPOR!


image120
Fredag kväll blev det träning med Nowa och Ylva. Nowa visar hur det ska gå till när man hoppar däcket...


image122
...och Egon studerar flitigt på avstånd.


image123
Tillslut provade även Egon att hoppa det något smala däcket och det gick ju! :)


image124
Men man blir ju rätt törstig av all motion.


image118
Och trött!

Vad vi ska hitta på resten av helgen får tiden utvisa. Med tanke på allt skoj med djuren blir det väl kanske till att plugga nu då... Ska väl göra något med exjobbet också kanske. Igår skickade jag ut påminnelser om enkäter så vi får väl hoppas att det kommer några svar. Kanske blir det DM igen för det är visst hundens dag idag. Erbjudanden är ju alltid roliga. ;) Får se om V vill på tur.




Kommentarer
Postat av: Ylva

Oj, vilken fin hund man har som hoppade genom "däcket"! ;) Egon var ju hur rolig som helst när han drack ur flaskan hela tiden... =) Nähe, åter till exjobbet. *blä* Tur att det snart är dax för hundkurs! *kram*

2008-04-27 @ 14:32:20
Postat av: Jenny

Sjutton va söt den lille Egon va måste jag bara få flika in! Lady såg fin ut hon med. Men coolare hund får man ju leta efter!

2008-05-02 @ 08:47:02
URL: http://katiinka.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0